Over Roos

Meal Prep by Roos is niet alleen een uitzonderlijke lekkere maaltijdservice, er zit ook een verhaal achter.

In een notendop. Roos kreeg de ziekte van Lyme en herstelde hiervan. Ze beloofde zichzelf één ding: dit nooit meer! Want, wat de ziekte haar vooral geleerd heeft is dat je gezondheid het allerbelangrijkste is in het leven. En goed zorgen voor jezelf vormt de basis. Te beginnen met datgene wat je in je lichaam stopt.

Bij elke maaltijd heb je de keuze iets goed te doen voor je lichaam en je lichaam te ondersteunen met de juiste voedingsstoffen en nutriënten. Maar vaak kies je, door drukte en een overvolle agenda, voor gemak en ligt de verleiding om ‘ongezond’ te eten op de loer. Hier heb je morgen, volgende week of misschien zelfs volgend jaar geen last van, maar kan op de langere termijn wel degelijk gevolgen hebben voor je gezondheid.

Meal Prep by Roos is ontstaan met de gedachte dat gemak en gezond juist heel goed samen kunnen gaan. Heerlijke voedzame, kwalitatieve, verse maaltijden die rust brengen in jouw drukke leven en volledig afgestemd op jouw dieetwensen, jouw smaak en jouw doelen.”

Smaakt dit naar meer? Meld je dan nu aan via het formulier op onze contactpagina.

1 van 3